Keitä olemme

Aimark Oy on maatilarakentamisen hankintakonsultti. Yhteystietomme löydät täältä >>

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa tietojasi muille.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli otat yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, säilytämme tietoa niin kauan kuin sitä tarvitaan. Mikäli yhteydenotto johtaa asiakkuuteen tai yhteistyöhön, säilytämme tietojasi niin kauan kuin työn suorittamisen tai yhteistyön kannalta on tarpeen. Mikäli yhteydenotto ei johda asiakkuuteen tai yhteistyöhön, poistamme tietosi rekisteristämme.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet ottanut yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Yhteydenottolomakkeen viestejä saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.